طراحی سایت های دو زبانه

طراحی سایت دو زبانه

تقریبا اکثر سایت هایی که این روزها طراحی میشوند و به صورت تجاری هستند٬ بر روی چند زبان پیاده سازی میشوند که این امر بسیار مفید و حائز اهمیت است .

اینکه شما به کاربران خود اهمیت میدهید و آنها را در انتخاب زبان موردنظر خود آزاد میگذارید ٬ ولی باید در نظر بگیرید این کار را به چه صورتی انجام دهید که از نظر بهینه سازی و سئو و نحوه ی کار کاربر مشکلی به وجود نیاید و به بهترین نحو ممکن این قضیه پیاده سازی شود ٬ با خانه وبسایت همراه باشید تا در ادامه به جزئیات دقیق تری بپردازیم .

نکاتی مهم در طراحی سایت های دوزبانه

√سعی کنید حتی الامکان از متاتگ ها و متادیسکریپشن های جدا برای عناوین وبسایتتان انتخاب کنید تا به بهبود وضعیت سئو آن کمک کند.

√حتما ترجمه های دیگر زبان ها را به بهترین شکل ممکن انجام دهید ( پیشنهاد میشود با مترجم حرفه ای کار کنید )

√در تمام صفحات از لینک زبان اصلی سایت استفاده کنید که این امکان را به کاربر بدهید که در اگر اشتباهی زبان را انتخاب کرده بود از سایت خارج نشود !

√حتما سعی کنید صفحات زبان های خاص ارائه شده را مشخص کنید

در طراحی وبسایت های دوزبانه باید به راست به چپ و چپ به راست بودن وبسایت توجه کنید ٬ این قسمت بدین معنی است که زبان انگلیسی از سمت چپ و فارسی از راست شروع میشود و شما میبایست در فایل CSS خود این تغییرات را در قالب خود بدهید که در زمان انتخاب زبان فارسی راست نویس شود و در زمان انتخاب قالب انگلیسی چپ نویس گردد .

حتما به کاربران خود بفهمانید که وبسایت شما چند زبانه است‌‌ ٬ این امر باعث میشود کاربر بیشتر احساس کند با گروهی متخصص در ارتباط است و مطمئن باشید از نظر روانشناسی شما را بین المللی فرض کرده و بهتر به شرکت و بیزینس شما اعتماد میکند .

 

پرچم کشور های جهان

در زمان قرار دادن لینک زبان های دیگر وبسایت سعی کنید پرچم کشور زبان رسمی آن کشور را هم در کنار آن قرار دهید ٬ برای مثال اگر فارسی است پرچم ایران ٬ انگلیسی پرچم آمریکا و یا انگلیس ٬ فرانسوی پرچم فرانسه و به همین ترتیب میتوانید این امر را صورت دهید ٬ این کار باعث میشود زبان های قرار داده شده در سایت شما بیشتر در دید باشد ٬ زیرا از نظر علمی تصویر بیشتر از متن در دید است و دیدن پرچم کشور زبان قرار گرفته بیشتر از متن صرفا ( English ) در دید است .

اگر در سایتتان ساید بار دارید (‌Side bar ) یا همان نوار کناری سعی کنید در زمان راست و چپ کردن نوشته آن را هم جابجا کنید ٬ منظور ازین کار این است که در زبان های فارسی ساید بار اکثرا در سمت چپ است ! و در زبان انگلیسی در سمت راست . زیرا زبان انگلیسی از سمت راست شروع میشود و به چپ ختم میشودو در فارسی بالعکس .

امیدوارم از این مقاله استفاده ی کافی رو برده باشید . با سپاس فراوان – علی حاتمی


علی حاتمی - برنامه نویس و توسعه گر وب ٬ علاقمند شدید به IOS و سیستم عامل های تولیدی شرکت اپل ٬ موسس وب سایت های : فیسبوکی ٬ فارسی.نت ٬ سئوپرس‌ ٬ یک قدمی ٬ تنظیمات و چندی دیگر ... به امید زندگی شادتر :)

2 نظر to “طراحی سایت های دو زبانه”

  1. بیژن
    اکتبر 31, 2015 at 11:48 ب.ظ #

    خیلی عالی موفق باشید همیشه

    Reply

نظر خود را بگذارید